Jump to main content Jump to navigation Jump to footer

Personvern og informasjonskapsler

Personvernerklæringen beskriver hvordan Minera Skifer AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på vårt nettsted. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Minera Skifer, ved daglig leder, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta skiferprøver eller brosjyrer. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler:

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics og Hotjar.

Google Analytics og Hotjar bruker informasjonskapsler (cookies) som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Hotjar gjør det mulig for oss å bygge og vedlikeholde tjenesten vår med tilbakemeldinger fra brukerne.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registrering. Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Hotjar lagrer denne informasjonen på våre vegne i en pseudonymisert brukerprofil. Hotjar er kontraktmessig bundet til et forbud mot å selge noen av dataene som er samlet inn på våre vegne.  For ytterligere detaljer, vennligst gå til «om Hotjar» på Hotjars supportside.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Brukerens IP-adresse anonymiserer før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Bestilling av skiferprøver:

Vi sender skiferprøver kun på bestilling hvis bruker ber om det på nettsiden. For å sende prøven(e) i posten samler vi inn navn og adresse. E-postadresse kan brukes for å stille spørsmål vedrørende forsendelsen eller svare på spørsmål fra brukeren. Adresse og annen informasjon lagres ikke. 

Bestilling av brosjyrer:

Vi sender brosjyrer og «Skiferboka» kun på bestilling hvis bruker ber om det på nettsiden. For å sende en fysisk utgave i posten samler vi inn navn og adresse. Ønskes elektronisk utgave så benyttes e-postadressen bestillingen kom fra (evt en annen spesifisert e-postadresse definert av brukeren). Adresse og annen informasjon lagres ikke. 

Rettigheter:

Alle har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtaler vi hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan de brukes. Dersom du er registrert i et av systemene til Minera Skifer har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til info@mineraskifer.no

Vi beklager, men du bruker en versjon av Internet Explorer som ikke støttes av dette nettstedet. Nettleseren oppdateres ikke lenger av Microsoft og kan derfor utgjøre en sikkerhetsrisiko. Vi anbefaler at du bruker en annen nettleser. Velkommen tilbake!