Jump to main content Jump to navigation Jump to footer

Bli med på hytta til Kyrre Haugen Sydness utenfor Lillesand og se hva kjærligheten til naturen i omgivelsene rundt resulterte i for uteområdet på hytta!

Kyrres hytte på Høvåg, rett utenfor Lillesand, er nybygd og har nylig fått et nytt anneks for gjestene.

Hytta ligger flott i terrenget på en slags hylle, med fin utsikt utover mot Skagerak. Hytta er omkranset av mye solid fjell og furutrær. Familien likte veldig godt tanken på å la fjellet bli en del av tomta og valgte dermed Lys Oppdalskifer som dekke. For å bryte opp uttrykket litt har de supplert med noen stier og plattinger av tre innimellom.

For å skape naturpreg og flotte farger har de valgt gressfuger overalt.

På gårdsplassen utenfor har de et litt røffere uttrykk med bruddskifer i organiske former. Langs hele hytteveggen på nordsiden har de lagt en tråkkhellesti som videre brer seg utover på hovedterrassen, hvor tråkkhellene er lagt rektangulært og tett sammen i forbandt. Dette gir et strammere uttrykk enn på gårdsplassen.

Fra hytta kan man tusle ned til en felles badebrygge for hyttefeltet. Der har de fått anlagt noen rause og massive skifertrinn som en del av en natursti.

«Jeg synes det er fantastisk fint å tasse barbeint på solvarme heller en deilig sommerdag. Det er en veldig, veldig fin følelse».

 

Vi beklager, men du bruker en versjon av Internet Explorer som ikke støttes av dette nettstedet. Nettleseren oppdateres ikke lenger av Microsoft og kan derfor utgjøre en sikkerhetsrisiko. Vi anbefaler at du bruker en annen nettleser. Velkommen tilbake!