Jump to main content Jump to navigation Jump to footer

Tråkkheller viser vei i hagen på vakreste og naturligste vis. Du vil bli overrasket over hvor enkelt du legger disse selv og resultatet er evigvarende med skiferheller som du gjerne kan gjenbruke andre steder i hagen om du, eller neste generasjon, skulle ønske en forandring

Dette trenger du:

  • Stikkspade
  • Sand/grus i fraksjon 0 - 8 mm
  • Gummiklubbe (eventuelt - kroppsvekt kan benyttes)

.

Våre tråkkheller er frostsikre, sklisikre og kortreiste med et klassisk uttrykk som harmonerer med vår egen natur.

Vi har tråkkheller i fire like standardstørrelser, men ønsker du deg en annen størrelse perfekt for deg så tryller våre steinhuggeret det frem for deg!

Legg tråkkhellene på gresset der du ønsker de plassert.

Ta deg gjerne en prøvegåtur for å kjenne etter om de ligger i en behagelig avstand.

 

Torven stikkes ut rundt hellen med en stikkspade.

Løft vekk hellen og rull av torven. Fjern også litt av jorden til du får et hull som er et par cm dypere enn tykkelsen på hellen slik at du får plass til litt stabiliserende sand/grus også.

For å sikre at hellen ligger rett og stødig i all fremtid så legger du ut et lag med sand/grus som underlag.

Et lag på 2 – 3 cm er nok og sand/grus med en kornstørrelse på 0 – 8 mm er perfekt. Jevn ut laget slik at det er noenlunde like tykt overalt.

Legg hellen på plass og bank den ned i underlaget med en gummihammer. Å hoppe på hellen gjør akkurat samme nytten og er litt morsommere!

 

Vi beklager, men du bruker en versjon av Internet Explorer som ikke støttes av dette nettstedet. Nettleseren oppdateres ikke lenger av Microsoft og kan derfor utgjøre en sikkerhetsrisiko. Vi anbefaler at du bruker en annen nettleser. Velkommen tilbake!